Усі звіти
Звіти по грі Вибухові кошенята
#159646: "Exploding Kitten counted against me -twice-"
Про що цей звіт?
Що трапилося? Будь ласка, виберіть нижче
Правила: правило гри не дотримано
Детальний опис
• Які саме правила були порушені адаптацією гри на BGA
I drew an exploding kitten. The exploding kitten used _TWO_ of my defuses instead of one. In the logs it looks like I drew two kittens, but I didn't. There was no attack preceding my turn, so I only had one draw to make.• Чи видні порушення правил на повторі гри? Якщо так, на якому кроці?
Yes. But sorry, I didn't know to record that.• Який у вас браузер?
Google Chrome v133
Історія звітів
27 лют 2025 20:10 •
Додайте що-небудь до цього відгуку
Будь ласка, додайте тут усе, на вашу думку, важливе, що дозволить нам відтворити вашу помилку чи ліпше зрозуміти вашу пропозицію:
- ID іншого столу / ходу
- F5 вирішило проблему?
- Чи виникає проблема періодично? Щоразу? Випадково?
- Якщо ви маєте знімок екрана з помилкою (рекомендована практика), то можете використати Imgur.com, щоб завантажити його, та скопіювати посилання на нього сюди.