Усі звіти
Звіти по грі Paper World
#152060: "Pas de defausse pour poser un 2"
notabug: Це не помилка
1
Про що цей звіт?
Що трапилося? Будь ласка, виберіть нижче
Правила: правило гри не дотримано
Детальний опис
• Які саме правила були порушені адаптацією гри на BGA
J’ai pu commencer ma pile par un 2 sans avoir besoin de payer en defaussant une carte• Чи видні порушення правил на повторі гри? Якщо так, на якому кроці?
Oui• Який у вас браузер?
Safari v16
Історія звітів
5 січ 2025 18:55 •
Moof • Це не помилка:
5 січ 2025 19:18 • Je n'arrive pasà reproduire le bug.
La réduction donnée par le ciseau ne s'applique qu'une fois par tour
La réduction donnée par le ciseau ne s'applique qu'une fois par tour
Додайте що-небудь до цього відгуку
Будь ласка, додайте тут усе, на вашу думку, важливе, що дозволить нам відтворити вашу помилку чи ліпше зрозуміти вашу пропозицію:
- ID іншого столу / ходу
- F5 вирішило проблему?
- Чи виникає проблема періодично? Щоразу? Випадково?
- Якщо ви маєте знімок екрана з помилкою (рекомендована практика), то можете використати Imgur.com, щоб завантажити його, та скопіювати посилання на нього сюди.