Усі звіти
Звіти по грі Castle Combo
#138780: "No keys for Hauptmann when buying Card Goldschmiedin"
Про що цей звіт?
Що трапилося? Будь ласка, виберіть нижче
Правила: правило гри не дотримано
Детальний опис
• Які саме правила були порушені адаптацією гри на BGA
I Nougat the Card goldschmiedin that gives 2 keys for every Double shield Card. The hauptmann Card with 2 red shields was already on the Board. The goldschmiedin itself has also 2 shields. I only received 2 keys though• Чи видні порушення правил на повторі гри? Якщо так, на якому кроці?
Yes. 23:15• Який у вас браузер?
Safari v17.5
Історія звітів
18 вер 2024 23:28 •
Moorksel • Розробники ще не відтворили цю помилку:
4 січ 2025 2:34 •
4 січ 2025 2:35 • same happened to me when I put yellow Räuber next to Totengräber. Should have received 1 key.
Tisch #610194532
Zug #22
F5 didnt help
Tisch #610194532
Zug #22
F5 didnt help
Додайте що-небудь до цього відгуку
Будь ласка, додайте тут усе, на вашу думку, важливе, що дозволить нам відтворити вашу помилку чи ліпше зрозуміти вашу пропозицію:
- ID іншого столу / ходу
- F5 вирішило проблему?
- Чи виникає проблема періодично? Щоразу? Випадково?
- Якщо ви маєте знімок екрана з помилкою (рекомендована практика), то можете використати Imgur.com, щоб завантажити його, та скопіювати посилання на нього сюди.